субота, 28. март 2015.

Асука турнир - завршена прва фаза, крећу елиминације!


    У суботу 14. марта стартовао је Асука турнир у фејсбук слагалици, а тачно две недеље касније, 28. марта, окончана је прва фаза такмичења и приступа се елиминацијама. Коначан пласман такмичења по групама, као и распоред плеј-офа можете видети овде.

Само један поглед на "костур" довољно је да схватимо колико ће бити узбудљиво до краја. Много добрих такмичара, много дербија, много потенцијално занимљивих дуела и укрштања. Праве квалитетне партије, узбуђења и кулминације нас тек чекају!



Елиминације се играју на 2 победе, све до полуфинала и финала, који ће се играти на 3 добијена меча. Распоред одигравања је на свака два дана по једно коло. Прва рунда стартује у суботу вече и трајаће током недеље и понедељка. На такмичарима је да се договоре о динамици партија.

Што се тиче такмичења по групама, углавном су фаворити оправдали очекивања и пласирали се у плеј-оф. Што се тиче победника група, од Зорана Радисављевића, Марије Гвозденовић, Филипа Тота, Срђана Лоначревића, Дарка Крчмара и Давида Галиота је то можда било и очекивано, а изненадили су Младен Милановић, као и Ненад Ристановић, који је на месту лидера групе заменио Видосава Ранковића, који је нажалост морао да одустане због приватних обавета.

Као организатор желим да се захвалим свима на учешће. Свих 56 такмичара су били кооперативни и ажурни, а похвалио бих и сјајни фер-плеј, нека тако буде и до краја! Срећно свима!

Нема коментара:

Постави коментар

Шта мислите о овом теми?