недеља, 22. март 2015.

Асука турнир - представљамо најпријатнија изненађења и најављујемо пето коло!


  Завршено је и четврто коло Асука турнира фејсбук слагалице. Детаљније о њему, као и анализу по групама, прочитајте у тексту испод, а распоред петог кола, Резултате и табеле погледајте овде.



Након четвртог кола можемо да дамо оцену и о најпријатнијим изненађењима досадашњег дела турнира. Највеће је свакако Наташа Петровић, која је лидер групе Б, познате и као група смрти, у којој су све сами квалитетни квиз играчи. Наташа је у дербију савладала Милорада Недељковића и тако сама одлучује о својој судбини у наредна три кола.

Групу Е предводи двојац Видосав Ранковић и Миодраг Михајловић, а на челу групе Х је до сада сјајни Марко Костић. За изненађење кола побринуо се Стефан Петровић који је резултаром 2:0 савладао шампиона Србије у квизингу Жарка Стевановића.


Причу о петом колу почећемо управо са дерби дуелом између Давида Галиота и Жарка Стевановића, а и Давид ће у овај меч ући мало уздрман након првог ремија на турниру. Група Е носи супер занимљиве дуле где ће појединци покушати да направе битан корак ка плеј-офу. Драган Глушице против Јелене Лике и Миодраг Бабовић против Миодрага Михајловића.

Јако занимљив биће дуел групе Ц између Александра Савића и Дејана Ковачевића, као и групе Б између Новице Аћимовића и Наташе Петровић.

2 коментара:

  1. IV kolo: Isailović Dragan - Stjepanić Nikola 2:0 (177:57 i 145:82)

    ОдговориИзбриши
  2. III kolo: Borman Mladenov - Dragan Isailović 1:1 (127 : 111 i 72 : 149)
    Bormanu u II partiji pukla veza kod slagalice. Nije hteo da ponovimo partiju te je pobeda nazasluženo visoka, krnja i bez ukusa.

    ОдговориИзбриши

Шта мислите о овом теми?