среда, 18. март 2015.

Асука турнир - анализа другог кола и најава трећег!


    Асука турнира фејсбук слагалице се заукао, одиграни су комплетни мечеви другог кола и полако се кристалише ко ће запосети сам врх групе, а ко ће се грчевито борити за пролазак у елиминације. Резултате и табеле погледајте овде.

Од фаворита су за сада најубедљивији Срђан Лончаревић, који је суверено добио још један дерби, Дарко Крчмар, као и двојац из групе Ф, Давид Галиот и Жарко Стевановић. Ако све буде по плану дуел ова два такмичара у петом колу одлучиће победника групе, мада остали ривали не треба да се предају.



За сада је најизједначенија борба је у групи Ц, где је од шест одиграних дуела забележено четири ремија. Једине победе остварили су Бата Бабовић и Филип Тот против Иване Станојевић. По свему судећи, овде ће бити жестока борба за пласман.

Једина група без ремија за сада је група Д - за сада је ту било најмање неизвесности, мада треће коло доноси дуел два првопласирана играча Младена Милановића и Владимира Младенова. У групи Б, популарној "групи смрти" увек макар један меч заслужује епитет дербија, а овога пута је то дуел Милорада Недељковића и Новице Аћимовића. Оба такмичара су у ТВ слагалици освојили друго место у својим циклусима, али обојица имају претензије ка првом месту у групи. Посебно је интересантно да обојица у прва два кола имају идентичан скор (по три победе) и идентичан број поена - 537!

Биће узбудљиво и у трећем колу - коментаришите, играјте и уживајте! Срећно свима!

Нема коментара:

Постави коментар

Шта мислите о овом теми?