недеља, 15. март 2015.

Асука турнир - анализа првог кола и најава другог!


    Прво коло Асука турнира фејсбук слагалице донело је много узбуђења и тек најавило шта нас чека у последњим колима и елиминацијама. Резултате и табеле погледајте овде.

Најбољи утисак у првом колу оставио је Давид Галиот, који је у две партије освојио чак 420 поена и остварио две најубедљивије победе. Давид је тако истакао кандидатуру за прво место у групи Ф, али и за највиши пласман на турниру!



Убедљиве партије приказали су и Срђан Лончаревић и Дарко Крчмар, освајачи циклуса ТВ Слагалице, а преко 300 поена у две партије остварили су и Борман Младенов, Младен Милановић, Владимир Стевовић и искусни, али и даље хитри Миодраг Бата Бабовић.

Друго коло у групи А доноси интересантан дуел Зорана Радисављевића и Бормана Младенова. Обојица су искусни квиз такмичари и имају максималан учинак до сада. Интересантни су свакако и дуели Милорада Недељковића и Дејана Вејиновића, Драгана Глушице и Бате Бабовића, Николе Павловића и Срђана Лончаревића.

Дерби се игра у групи Г где ће Предраг Тасић и Петар Станисављевић покушати да понове добре партије из првог кола, али и у групи Х где ће Марко Ћитић покушати да изненади фаворизованог Крчмара.

Срећно свима у наставку такмичења!


Нема коментара:

Постави коментар

Шта мислите о овом теми?