четвртак, 26. март 2015.

Асука турнир - последње коло је пред нама!


      Последње коло Асука турнира фејсбук слагалице је пред нама. Погледајте распоред седмог кола, резултате и табеле, па онда прочитајте анализу по групама.

Група А доноси дерби који ће одлучити о победнику групе између Зорана Радисављевића и Бранислава Коњевића. Оно што је јединствено за ову групу је чињеница да сви учесници и даље имају шансу да се нађу у плеј-офу!

Наташа Петровић обезбедила је пласман из групе смрти и то на једном од прва два места, а велику борбу за елиминације водиће Милорад Недељковић, Марија Гвозденовић, Новица Аћимовић и Бранимир Арсић. Група Ц је такође доста замршена, Филип Тот је сигуран, а Зоран Дувњак би евентуалним изненађењем и дуплом победом против Александра Савића закомпликовао ситуацију.



Група Д има заосталих мечева, али је мање-више све познато. Младен Милановић је сигурно први, дуел Душана Ерцега и Владимира Младенова одлучиваће о другом месту, док ће, ако се не деси нешто непридвиђено, четврти бити Владимир Стевовић. Миодраг Бата Бабовић ће у групи Е са нестрпљењем чекати исходе дуела Драган Глушица - Видосав Ранковић и Јелена Лика - Ненад Ристановић. Сви наведени осим Јелене имају шансе да се нађу у плеј-офу.

Давид Галиот обезбедио је прво место групе Ф, а све очи биће упрте у дуел Стефан Петровић - Душан Богдановић који одлучује много тога. Ако се не деси чудо, у плеј-офу ће се наћи Владимир Стефановић и Жарко Стевановић. У групи Г зна се да ће са првог места Срђан Лончаревић, а у елиминације ће сасвим сигурно и Предраг Тасић, Милош Карна и Петар Станисављевић. У групи Х сигурни су Марко Костић и Дарко Крчмар, док ће се Марко Ћитић, Срба Туре и Марина Младенов борити за треће и четврто место.

Једно је сигурно - биће јако занимљиво!

Нема коментара:

Постави коментар

Шта мислите о овом теми?