петак, 3. април 2015.

Асука турнир - све спремно за полуфинала!


Асука турнир у фејсбук слагалици полако приводимо крају, остала су још само четири најбоља такмичара. Зоран Радисављевић, Срђан Лончаревић, Дарко Крчмар и Давид Галиот бориће се за престижну титулу.



Најнеизвеснији четвртфинални дуел био је између Дарка Крчмара и Младена Милановића. Младен је повео са 1:0 у партијама, али је искусни Дарко преокренуо резултат и оправдао улогу фаворита. Остали четвртфинални дуели завршени су победама од 2:0, али су сви четвртфиналисти макар у једној партији могли да направе брејк и тако одведу дуеле у мајсторице.

У полуфиналу имамо четири сјајна играча, три искусна квизаша и једног младог и перспективног. Најубедљивији до сада био је Срђан Лончаревић који је био максималан у групи, а једини пораз у елиминацијама доживео је од Жарка Стевановића. Самим тим Срђан је у улози благог фаворита у односу на остале, међутим очекује га заиста тежак посао да то и оправда.

Парови полуфинала су Зоран Радисављевић - Срђан Лончаревић и Дарко Крчмар - Давид Галиот. Игра се на 3 добијене партије. Рок за одигравање потенцијалних 5 партија је 3 дана. Комплетну фазу елиминација погледајте овде, а комплетне резултате и табеле групне фазе погледајте овде.


Нема коментара:

Постави коментар

Шта мислите о овом теми?